swollandfietstnaarpraag.reismee.nl

Evaluatie Zwolle-Praag

We zijn nog één keer bij elkaar om de reis te evalueren, zoals altijd bij Mariet en Bennie thuis. Op de vraag welke indruk de reis heeft achtergelaten is de eerste reactie: “erg warm”.Dat is ook af te lezen van de gezichten op de foto’s die van deze eerste dag zijn gemaakt.

Paul heeft alle foto’s en filmpjes die ingeleverd zijn op een 4,7 GB DVD geplaatst, die daarmee ook propvol is. Iedereen krijgt een exemplaar uitgereikt en Paul wordt met applaus bedankt voor de – toch weer - inspannende klus. De verslagen die van elke fietsdag zijn gemaakt staan op de DVD maar t.z.t. ook in het clubblad van oktober.

Natuurlijk betreurt iedereen dat voor Gerhard en Joke al op de 2e reisdag een einde aan het fietsen kwam. Beide zijn nog herstellende en verwachten op termijn het fietsen weer op te kunnen pakken al zal dat voor de Joke wat eerder zijn dan voor Gerhard. Die zal eerst nog een operatie aan de schouder moeten ondergaan.

Gerhard wil hier niet te lang bij stil staan en brengt de route zelf ter spraken. Over de route en de afstanden van de 7 trajecten is iedereen tevreden al wordt wel aangegeven dat de tijd tussen aankomst en avondeten soms wel erg kort was. Het alternatief is dan toch kortere afstanden door een bestemming dichterbij te kiezen. Stof om over na te denken voor een volgende keer. Voor deze keer alle lof voor Bennie die weer veel energie gestoken heeft in de voorbereiding van de tocht en voor de mooie route.
Ook de bezichtigingen van met name Dresden en Praag waren indrukwekkend en iedereen is heel enthousiast over de gebruikte ‘oortjes’ tijdens de rondleidingen door Gerhard en Alexander.

Gerhard brengt de eindafrekening op tafel. Iedereen is het er over eens dat naast het organisatorische deel ook het financiële deel door Gerhard weer prima is verzorgd, waarvoor lof.

Op de vraag of ook deze reis weer een vervolg krijgt, is iedereen voornemens om er een volgende keer weer bij te zijn, bij leven en welzijn.
En waar we dan naar toe gaan? We hebben weer even de tijd om daar op te broeden.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!